Svart fredag

Med svart fredag menar jag inte köphysteriska black friday, jag talar om hur jag mår i dag. Fredagar brukar ju annars lätt vara den bästa dag på hela veckan enligt mig men så är det inte den här fredagen. I dag känns det helt enkelt svart. Livet har kastats på ända för mycket under en kort period nu, under bara några månader har allt för mycket hänt. Jag känner mig totalt dränerad emellanåt, även om mycket av det som har hänt har varit till det bästa. Problemet är egentligen inte att livet kan vara tungt och att dåliga saker händer, för så är det ju bara. Problemet är när det man trodde var bra dras undan bara för att visa att man hade fel. Har väldigt svårt för detta. Jag är också en person som alltid hoppas och tror på människor, oavsett vad skit jag råkat ut för. Jag vill inte vara på något annat sätt men ibland bara faller jag för hårt.

En reaktion på “Svart fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *