Fisgubbe på loppis

I går var jag och brorsan på loppis på Nordostpassagens innegårdar. Det var ganska mycket folk. Det var också ganska svettigt och trångt. Fynden var väl inte många direkt. För brorsan blev det inte nått. Jag hittade en klänning som kan vara jättecool eller jätteful, det beror på. Om den inte är fin blir det välgörenhet. 10 kronor kostade den. Hittade också Glasvegas första cd och det var ju jävligt bra, den är ju grym. En femma fattigare blev jag. Hittade också en pocketbok som verkar intressant och den var gratis. Så lite fynd blev det ju trots alls.

Det var mycket luffigt folk. Luffigast var en gubbe i 60-årsåldern som lyckades vara exakt där vi var hela tiden. Anledningen till att vi lade märke till honom först var att han gick snett framför oss och helt plötsligt och helt sonika släppte han ett par fjärtar! Helt jävla ogenerat också, som om inget hade hänt. Jäkla äckel! Efter det stötte vi som sagt på honom hela tiden, jag mådde illa.

Sedan satt vi på ett ställe vid Oscar Fredriks kyrka. Då såg vi så mycket skumma snubbar. De bara vällde fram. Och sedan såg vi dessa snubbar om och om vart vi än gick. I bland känns det som man bor i en by med 200 invånare, varav hälften har allvarliga fel. Det är såna gånger det är skönt att komma hem och låsa dörren.

Förutom detta var det en trevlig dag. Älskar att gå på loppisar, det är ett äkta nöje! Nu längtar jag efter att gå hem, lägga mig på soffan, se en film och gosa med katter.

Tjoff!

En reaktion på “Fisgubbe på loppis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *