Alla helgons dag versus Halloween

Oj, det var längesedan jag skrev något här. Det kan bero på att jag inte direkt har så mycket att skriva om. Det har jag i och för sig men jag har ingen lust. 

Jag har ingen vidare lust med något just nu, allra minst att gå upp på morgonen. Så jävla trött som i höst tror jag aldrig jag varit. Skulle bara vilja vara hemma och läsa och vila hela dagarna känns det som. Men, pengar behövs som aldrig förr varför jag drar mig upp varje morgon och hoppas på en roligare dag än den förra. 

I helgen, på lördag är det alla helgons dag. Då ska mormor, morfars och pappas grav besökas. Det är vackert att vara på kyrkogården då. Fint med alla själar som behöver att man minns dom och fint med alla som gör just det. I dag tänkte jag för första gången att det är synd att pappa inte har en ”riktig” grav. Det hade känts bra och gå dit och pyssla och snacka lite känner jag så som jag är i mitt sinne för tillfället. Hoppas alla idioter som idag tror att allt handlar om Hallowen fattar vad alla helgons dag handlar om. Det är inte godis, bortskämda ungar och pumpor och annan skit! Det är för oss som har förlorat och de förlorade att kunna få en fin stund tillsammans! Jag vet att det inte handlar om samma tradition men jag vill faktiskt spy när man får konstiga blickar för att man tar det på allvar när man talar om kära som är döda och inte bara garvar med i tramset bland zombies och monster! Idioter! Osmakligt!

Med detta mysiga inlägg önskar jag en trevlig Halloween i morgon och skicka inga ungar hit för då blir det en kålrot till godis! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *