Kladdkakans dag och juleskum med lingonsmak

Alltså, jag måste få avreagera mig lite till på idiotin och hysterin i vårt samhälle när det kommer till smaker, mat och allmänt trams! Nu har det hänt igen! Gick ner till Pressbyrån på jobbet i dag. Framme vid kassan hängde banor med juleskum i påsar. Det fanns original och årets smak: lingon! Jag blev inte gladare än vad jag blev förra året med tomtegrötskummet. Nu är vi ju för fan där igen. Om jag vill ja lingon så äter jag lingonsylt och om jag vill ha juleskum så äter jag juleskum, ah förbannade idioti!!

Nästa klagomål gäller morgondagens dagsutmärkelse, denna sjunde november då kladdkakan ska hedras. Vad är nu detta, varför ska den det? Vem vill detta? Kladdkaka kan vara gott men vad har det med ett datum att göra? Jag kan förstå mors dag, man hedrar sin mor. Fars dag, man hedrar sin far. Menlösa barns dag (det hette i allafall så förr), man hedrar barn. Men hur kommer bakverk in i detta? Obegripligt dumt och tramsigt! Det värsta är ändå att kanelbullehelvetets dag är samtidigt som djurens dag. Det sista glöms bort helt. Försökte med kraft påpeka detta flera gånger i år men fick bara konstiga blickar när jag inte verkade hålla med om vikten om att få en kanelbulle till fikat.. hemskt och bisarrt! 

Denna måndag ska jag själv trycka i mig en pizza, en barnpizza. Jag utnämner därför denna måndag den 6 februari till barnpizzans dag! 

Godkväll! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *