Våren kommer, våren går..

Det var ett hejdundrande solsken i helgen. Har nog inte njutit av sammanlagt så mycket luft och luft på ett halvår. Kände mig nästan mänsklig i morse vilket gjorde att jag skuttade uppur sängen en halvtimme tidigare med viss överdrift på skuttande.

Annars tycker jag inte om livet särskilt mycket just nu, tycker det är jobbigt och elakt och tycker faktiskt att det inte borde vara så.

Tittade också på godishyllan på Pressbyrån härom dagen bara för att upptäcka att det fanns cirka fem olika nya sorter av Polly men inget original, blev äcklad och deprimerad. Varför måste människor ha så mycket att välja på utan att ens veta om det? Troligen ännu något ångestdämpande i den här totalt rubbade verkligheten.

Var på en flashig loppis i lördags med brorsan på tredje lång. Flashig loppis, bara det. Där kunde man köpa bärs, det gjorde inte vi, man kunde dansa och bli sinnessjuk till musik på högsta volym av en flashig DJ, det gjorde inte vi. Man kunde också tröttna, få panik och dra och fika i det lugnande trafikbullret på Linn’egatan, det gjorde vi.

Så våren kommer, våren går, det förbliver det vi får! Arma krakar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *