Granköpet som gick i stöpet

I går skulle jag hämta en plastgran som jag hittat i en grupp på facebook. En person i Majorna sålde den för en hundring. Jag hade stämt av allting med plats, tid och pris. Särskilt noga hade jag försäkrat mig om att granen var komplett med fot! Det skulle den vara. När jag väl fick kontakt och skulle möta säljaren hade hon skickat sin mor. Ja, det spelar ingen roll tänkte ju jag. Där kom hon med granen i lådan. Sedan säger hon att hennes dotter haft en förrådsrensning…jaha, tänker jag, hon kanske bara vill köra lite icebreakarstil. Hur som helst, så säger hon sedan att, ja det är ju en sak med granen. Jaha svarar jag. Ja den har tyvärr ingen fot. Nähä säger jag, men det har jag ju blivit lovad. Ja, men den ska vi ha själva till vår nyinköpta gran svarar hon då!!! Va???? Då säger jag, att jag inte tänker köpa granen. Hon ser väldigt förvånad ut och säger till mig att jag ju faktiskt kan gå och köpa en fot till den????? Vad ända in i min själ är det för folk. Hon står alltså och erkänner att de lurar mig för att de själva tagit foten, hon är inte ens så pass smart att hon ljuger och säger att den är borta. Sedan tycker hon att jag som blivit lurad ska lägga energi och mer pengar på en fot som ingick i köpet.

Det slutade med att jag bara gick. Sedan skickade jag ett meddelande till säljaren där jag skrev hur dåligt jag tyckte detta var. Inget svar såklart!

Alltså vad gör folk? Jag hade tagit mig tid och gett mig iväg för att ordna detta och får gå hem tomhänt för att andra snor en fot som skulle varit min! Bitter blev jag, men mest ledsen över hur människor kan med. Det är ju sanslöst!

Granletandet fortsätter, förhoppningsvis kan jag hitta en ärlig människa som har någon fin grönis till mig! God damn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *