Nytt år, jaha!

Så var det ett nytt år igen. Kul, eller!? Jag vet inte om jag tycker det är kul eller faktiskt ganska likadant. Det kändes bra när det var precis sådär nykläckt men nu känns det som vanligt och ganska tråkigt samtidigt. Jaha. Det var egentligen inte så mycket jag hade att säga känner jag när jag väl börjar skriva. Vad ska vi prata om fölk? Man kan ju alltid prata om en regering som kanske finns men inte finns men kan finnas om man har tur men ändå så kanske den inte finns. Man kan prata om en snö som föll så fint över den här utomordentligt bortglömda stad i går och som sedan bara blev blask och självmordshalka över alla trottoarer. Man kan prata om matpriser som skjuter i höjden, en fucking tomat kostar 8 kronor, en paprika kostar 10 kronor och en gammal ost kostar en miljon säkert om man letar noga. Hej hå, vilket intressant och roligt första inlägg för året. Det bjuder jag på! Hej banan och skumgummimadrass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *